Interestgroepen vanaf september

Vanaf de 4e week van september zal er weer gestart worden met een nieuwe reeks interestgroepen. Tot eind nov zal dit 5 keer zijn.

We geloven in relaties. Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Het is goed om elkaar in een leuke, goede en gezellige setting te ontmoeten. Dit maakt dat je elkaar beter leert kennen en elkaar kunt bemoedigen.

Voorbeelden van interestgroepen kunnen zijn: men only, women only, samen koken, samen wandelen, samen hardlopen, huwelijk, opvoeding en gezin, samen een Bijbelboek behandelen, omgaan met financiën, creativiteit etc.

De interestgroepen zijn er elke 2e en 4e week van de maand. Het tijdstip en de avond dat groepen elkaar ontmoeten kan verschillend zijn.

Wil je hier meer informatie over stuur dan een mailtje naar info@empowerchurch.

Empowernight

Elke eerste donderdag van de maand, met uitzondering van de maanden december en januari zal er een Empowernight zijn in de Theaterzaal van De Plataan.

Een avond waarin we samen God aanbidden en met elkaar bidden voor verschillende dingen.

De avond begint om 20.00 uur en de koffie staat klaar vanaf 19.45 uur.

Colortime

Zondag 14 oktober zal er een colortime zijn. 3 sprekers uit eigen huis die  in hun eigen kleur iets zullen vertellen. Een dienst die je zeker niet wil missen!